Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

spis sundt

Sådan kommer du godt i gang med din slankekur

14. juli 2019 Simon 0 Comments

Hvis  du allerede har forsøgt dig med en slankekur, så ved du også, at et af kriterierne for at overholde kuren er, at komme godt fra start og finde en kur, der passer til dig og dit temperament. En kur behøver ikke længere at være en kur, men kan også være en livsstilsændring.

Når der sidder lidt for meget på sidebenene, så er der rigtig mange af os, der tyer til en hurtig slankekur for at komme kiloene til livs, men, hvordan kommer du godt i gang og, hvordan sikrer du dig, at kiloene ikke kommer løbende tilbage og medbringer deres venner, når du stopper igen?

Find din inspiration

Hvis du gerne vil holde kuren gående, så find en inspiration eller motivation, der kan holde dig gående. Ikke de klassiske billeder af åleslanke kvinder på køleskabsdøren, men i stedet en følelse, du gerne vil opnå i forhold til din krop. Ofte handler det ikke om, hvad andre ser eller om du er overvægtig ifølge BMI-beregneren, men i stedet hvad du selv føler og ser, når du kigger i spejlet.

De fleste af os har en idealvægt og en vægt, der gør, at vi føler os godt tilpas i vores kroppe. Det er ikke nødvendigvis den vægt, der får dig ned i størrelse 38, men den størrelse, du føler dig bedste tilpas i.

Find inspiration i spejlet eller i dine yndlingsjeans, der måske er blevet for stramme. Hvis du taget et billede, inden du starter kuren, så bliver din udvikling meget lettere at spotte – ligesom det bliver, når dine yndlingsjeans pludselig passer igen.

Find den rette slankekur

Det er let at lade sig lokke af kure, der lover dig hurtige vægttab i løbet af kort tid, men ofte vil resultaterne betyde, at kiloene hopper direkte tilbage, når du er færdig med kuren. For at komme godt i gang er det en god ide at læse om de forskellige kure og finde ud af, om der er en, der tiltaler dig mere end de andre.

I dag er de mest populære kure dem, der giver dig en længerevarende løsning og ikke bare en her-og-nu kur. Eksempler på disse er:

  • Dukan-kuren
  • LCHF
  • Atkins-kuren
  • Stenalderkost

Alle fire er alternativer, der ikke bare er en kur, men i stedet en form for langsom ændring i kosten, der giver dig et varigt og stabilt vægttab. Det kræver, at du er villig til at lave om på dine spisevaner ikke bare i dag, men i fremtiden, men gør du det garanterer de også alle resultater, der er til at se og føle.
Fordelene ved at tabe sig ligger ikke kun i at du bliver slankere, men også i at du får større overskud i hverdagen.

Kommer du godt i gang, så vil du have større chance for at din kur bliver en succes. Derfor bør du finde den helt rette kur    inden du gør i gang, for på den måde at give dig selv de største chancer for at lykkedes.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *