Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Tag på trekking i Thailands majestætiske bjerge

16. februar 2017 projektmotion 0 Comments

Thailand byder på aktiviteter for enhver smag. Lige fra strandferier til ferier i Bankoks storbylarm, eller nationalparker med det mest fantastiske dyreliv. Det er også muligt at tage på vandreture i bjergene og opleve et fantastisk trekking eventyr.

Hvad er Trekking?

Trekking er en vandring til fods eller ved hjælp af trækdyr, oftest foregår trekking over mange dage i vanskeligt terræn som i jungler, bjerge eller i vildmarken. Det er en rejseform, hvor du får mulighed for at være mere aktiv på din ferie, og ikke blot ligge og dase på en strand to uger i træk. Du kommer ud i den fantastiske natur, hvor du kan se bjergtoppene, og høre floderne der risler gennem junglen. Du kan vandrer gennem frodige omgivelser, hvor du kan opleve smukke vandfald, at ride på en majestætisk elefant og at overnatte i en stammelandsby. På Trekking i bjergerne kan du opleve den totale triumf, når du når toppen i den tynde luft. Det er på mange måder en uforglemmelig tur ud i det fri.

E du blevet fristet? Se C&C travels rejser til Thailand her.

Hvorfor tage på trekking i Thailand?

Du oplever Thailand på en helt anden måde når du er til fods, og det er en oplevelse, du aldrig vil glemme. Du får lov at opleve helt fantastiske naturområder på tætteste hold. Udover at det er en helt fantastisk oplevelse, så er det også godt for din krop, dit velvære og din sundhed. Når du trekker op af et bjerg, bruger du dine ben- og rygmuskler ekstremt meget, og det er derfor en god fysisk belastning, du sætter din krop under. Foruden styrketræning forbedrer du også din kondition, for hver dag du er afsted.

Mange af os er vant til at sidde ned dag ud og dag ind på kontoret, og derfor er dette en helt fantastisk mulighed for at få brugt sin krop noget mere. Det er samtidig langt sjovere og mere spændende at vandre i Thailands natur fremfor i det lokale fitnesscenter. Ønsker du at leve i luksus på 5 stjernede hoteller, er det ikke denne type rejse du skal vælge, det er derimod for de der ønsker en autentisk oplevelse, hvor du kommer helt tæt på kulturen, og får mulighed for at være aktiv og bruge din krop. På en trekking tur ligger Thailand bogstaveligt talt for dine fødder, så det gælder om at komme i vandreskoene og komme afsted på eventyr.

Vil du læse mere om rejser til Thailand kan du gøre det på Poltiken.dk her.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *