Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Drøm bliver til virkelighed

20. august 2018 Projektmotion 0 Comments

Går du rundt med et konkurrencegen i maven, og drømmer du om at gennemføre en triatlon? Uanset løbets endelige distance, er cykeldistancen længst, og for at få en god placering er en triatloncykel altafgørende.

Går du op i konkurrence og vil du flytte nogle grænser, så er triatlon måske noget for dig. Med sine tre sportsgrene kræver løbet forskelligt udstyr. Hos Bikester finder du alt, du skal bruge, lige fra badetøj- og hætte til løbetøj- og sko. Derudover kan du se alle Triathlon cykler lige her, og dermed finde den helt rigtige cykel, der passer til dig og dine mål – uanset, om du skal slå egen rekord eller ønsker at passere målstregen som den første.

Triatlon på hjemmebane

Der findes forskellige triatlonlængder, og der er forskellige løb i Danmark. Er du nybegynder kan du forsøge dig med 1/10 ironman, der består af 400 meter svømning, 18 km cykling og 3,2 km løb. Får du blod på tanden, kan du forsøge at forbedre din tid, eller du kan finde et stævne, der har længere distancer og måske ende med en ironman med 3,8 km svømning, 180 km cykling og 42,2 km løb.

Det rigtige udstyr

At deltage i en triatlon kræver træning, uanset stævnets distancer. Men for at yde sit bedste, må man også have det nødvendige udstyr. Særligt for cykeldistancen er det vigtigt, at vinden ikke er din fjende. Med Bikesters aerodynamiske cykel, hjelm og drikkedunk har du de bedste vilkår for at nå dine mål, og særligt i det flade, vindfulde Danmark bliver det aerodynamiske udstyr din bedste ven.

Uanset om du er ny eller erfaring triatlet, kan du finde al udstyr hos Bikester. Med masser af træning og den helt rigtige Triathlon cykel, kan drømmen om en gennemført triatlon blive til virkelighed.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *