Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Drop bil og bus på vejen til arbejde

21. november 2018 Projektmotion 0 Comments

Der findes mange alternative måder du kan komme på arbejde, det behøver ikke altid at være vores 4 hjulede ven, der skal køre dig frem og tilbage fra arbejde hverdag. Der findes langt billigere metoder, som kan gøre en større forskel i dit liv, end du lige går og tror.

Tag benene på arbejde

Hvis du har kort til arbejde, er der mulighed for at putte nogle kilometer i benene på vej til arbejde. Det er både sundt for dig og dit arbejde at du sørger for at holde kroppen i gang. Når du dyrker motion, udledes der endorfiner og andre rigtige gode stoffer i hjernen, som hjælper dig med stress, humøret og dit immunforsvar. Har du mulighed for at gå i bad på arbejdspladsen, er det en rigtig god idé at tage løbeturen til arbejde, da du vil være mere frisk i hovedet og klar til at takle dagen du har foran dig. Så skal arbejdspladsen selvfølgelig også være indenfor løbe afstand, så du ikke løber dig helt død inden du når på arbejde.

Brug de 2 hjul

Har du lidt længere på arbejde end du har mulighed for at løbe, og stadig være klar til at arbejde, har du mulighed for at tage cyklen i brug. Med cyklen kan du drøne lynhurtigt på arbejde, og bor du i en af de større byer i Danmark, kan du nemt ræse direkte forbi køen. Det er bevidst at hvis du cykler på arbejde hverdag, vil du have færre sygedage og langt mere energi i din hverdag. De fleste medarbejdere vil opleve optil 5 færre sygedage om året ved at tage cyklen. Så slipper du selvfølgelig også for at skulle lede efter parkeringsplads, som kan være dødirriterende når der bare ikke er nogen i nærheden og du derfor skal parkere langt væk fra arbejdet. Hvis du ikke har en cykel, kan du altid leje en cykel så du kan prøve det af før du køber en cykel.

Hvis du har meget langt på arbejde, er det ikke sikkert at det falder dig tæt på hjertet at skulle cykle 12 kilometer hver vej, hver dag. Det er dog muligt at gøre de lange cykelture en smule kortere, du kan nemlig investere i en elcykel, som har en motor der hjælper med at skubbe cyklen fremad. Du vil opnå at du kan cykle hurtigere, og derfor kan de lange distancer meget hurtigt virke meget kortere. Der er lige som alle andre cykler stor forskel på modellerne, og det gælder selvfølgelig også elcykler. Det er en rigtig god idé at læse diverse test af elcykler, så du kan få et overblik over hvilken der passer bedst til dig.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *