Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Dyrk motion med dine børn derhjemme

3. december 2018 Projektmotion 0 Comments

Nutidens børn går lidt for meget op i tablets, smartphones og Pc’er, hvilket er ret ærgerligt. Det har nemlig den effekt, at de ikke kommer ud og får dyrket den motion, som de burde. Man kan så spørge sig selv om, hvorfor denne udvikling har fundet sted, og her er det desværre kun de voksne og forældrene, som man kan lægge ansvaret over på. Hele vores hverdag er generelt blevet meget mere afhængig af teknologien end tidligere. I gamle dage skulle børnene nok komme ud og lege, og forældrene gjorde ikke brug af internettet på samme måde, som de gør i dag. Det er godt, at vi bliver klogere, men vi har samtidig brug for at røre os og mærke kroppen arbejde. Heldigvis er det ikke svært at ændre de dårlige vaner, hvis man er indstillet på at forbedre dem. Du som forælder kan motivere dine børn til at dyrke motion ved at købe ting, der opfordrer dem til fysisk udfoldelse, og det bliver endnu sjovere, hvis du selv er deltagende.

Hvilke ting opfordrer til fysisk udfoldelse?

Der er mange ting, som opfordrer til fysisk udfoldelse. Det kan være noget så simpelt som en bold, der kan tages med ud i haven. Det kan også være, at I har lyst til at spille en omgang tennis eller lignende. Når det kommer til fysisk udfoldelse er der masser af muligheder, og du og dine børn skal blot gribe dem. Én ting er, at motion er sundt, men en anden ting er, at I med garanti kommer til at more jer, og Iegen bliver svær at slippe igen.

Kom godt i gang

For at komme godt i gang bør du lede efter inspiration. Du kan finde masse af ting, der opfordrer til fysisk udfoldelse som disse. Tag øjnene væk fra skærmen for en god gangs skyld og hyg jer!

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *