Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Gode grunde til ikke at købe en robotplæneklipper

20. april 2020 Bjørn 0 Comments

Robotter bliver mere og mere populære i vores hjem. Det er især støvsugeren og plæneklipperen der står for skud, når det kommer til at lade robotter flytte i vores hjem. Det er da heller ikke svært at finde nogle gode grunde til, hvorfor man skal investere i dem. Der er dog især en grund til melder sig på banen, når det kommer til at lade vær – motionen.

Der er mange måder at dyrke motion på, og mange af os har den tendens til mest er tænke på dem, der er sat i system. Løbeturen, gåturen, cykelturen, turen i fitnesscenter (når de åbner igen) og lignende. Mange glemmer helt hvor meget motion og hvor mange kalorier man kan forbrænde i dagligdagen.

Hvis man ellers har en have, så ved man også, at det at slå græs kan hurtigt tage en time (plus minus utrolig meget alt efter størrelsen på haven naturligvis), og det er altså en time hvor man er i bevægelse. Det er sundt at bevæge sig, og det behøver ikke altid at sættes i rammer for at være effektivt.

Den gode motion

Mange plæneklipperen som disse,  er selvdrevne, så man kun skal gå efter dem og sørger for retningen. Selv hvis den er selvdreven forbrænder man omkring 300 kalorier i timen, skal man selv skubbe kan man typisk ligge 100 kalorier oveni. Du er samtidig sikker på, at du kommer ud i hvert fald en gang om ugen i højsæsonen. Det bliver hurtigt et par tusinde kalorier i måneden. Kalorier du ikke ville forbrænde, hvis du investerede i en robot til at gøre arbejdet for dig.

Varm op inden

Selvom det kan lyde lidt dumt, er det en god ide at varme lidt op inden du slår græs. Typisk bruger man kroppen på en lidt anden måde, end man er vant til. Er musklerne helt kolde, kan man således faktisk godt løbe ind i en lille overbelastning eller forstrækning. Så en lille let opvarmning, så får du også mere ud af motionen.

 

Previous Post

Next Post