Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Gør din træning ekstra hård med en vægtvest

15. marts 2022 Admin 0 Comments

Holder du af at udfordre dig selv, når du træner? Så er en vægtvest noget for dig. Som navnet indikerer, er denne simple, men smarte opfindelse en måde at tilføje ekstra vægt på. Det kan være, når du laver armbøjninger, løber, laver pull-ups og en masse andet. Det gælder bare om at være kreativ.

Pas på med at øge intensiteten for hurtigt

Hvis du er vant til at løbe meget, er en vægtvest en rigtig god måde at udfordre dig selv på. Dog skal du passe på med ikke at tilføje for meget vægt med det samme. Jo mere, du passer på, jo bedre en oplevelse vil du få. Så kan du altid tilføje lidt ekstra næste gang, du løber. Find en vægtvest hos Kondition.dk. Denne slags veste er meget nemme at justere på. Så kan du for eksempel vælge, om der skal være fem ekstra kg på eller helt op til 17. Nemmere bliver det ikke.

En vægtvest kan bruges til mange øvelser

Hvis du dyrker mere end én form for træning, er det bare med at gøre brug af din træningsvest. Den er nemlig beregnet til alt muligt forskelligt, så det er bare med at være kreativ. Hvis du skal gå en tur i skoven, kan du også tage den på. Så får benene lidt ekstra træning, selvom det kun er en gåtur.

En vægtvest gør en større forskel, end mange tror

Vejer du eksempelvis 70 kilo, er det jo det, dine ben er vant til at bære. Putter du en vægtvest på, som vejer syv kg, svarer det pludselig til, at du vejer 77 kg. Det er alligevel en forskel på 10 procent, hvilket jo er en del. Så det er altså bare med at se muligheder, når de er der. Så skal du nok få rigtig meget ud af din vægtvest.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *