Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Hjælp til et sundere liv

16. oktober 2018 Projektmotion 0 Comments

Er du træt af at blive forpustet, når du tager trapperne op til lejligheden eller går til købmanden? Har du tidligere sagt til dig selv, at ”i morgen starter jeg med at træne”? Måske vil du gerne forbedre din kondition eller bare løbe længere. Uanset motivationen, så kan det kun komme dig til gode at starte på et sundere liv. Men hvad betyder det? Skal man så træne og løbe 7 gange om ugen, og udelukkende leve af grøntsager? Ikke nødvendigvis.

Sæt dig et mål – tilmeld dig et hold eller et arrangement

Hvis du gerne vil leve sundere, hvad enten det er kostmæssigt eller i forhold til træning, så kan det være en god idé at sætte sig et mål. Dette kan især være effektivt, hvis du er typen der udskyder tingene. Ved at sætte dig et mål, måske i form af et arrangement eller en event, så er du med til at sætte en deadline. Dette kan hjælpe med at tvinge dig i gang, og det er langt de fleste gange dét, som er det sværeste skridt på vejen. Sørg for at målet er realistisk indenfor den afsatte tidsgrænse. Et andet god råd er at starte på holdtræning. På denne måde undgår du at træne alene, og du kan endda lære nye mennesker at kende.

Hjælp til arrangement eller hold – søg sponsorat

Måske står du for en holdtræning, eller også har du en idé til et fedt arrangement, men kan ikke få det stablet på benene. Hvis du gerne vil have hjælp til at kickstarte dit foretagende, så kan du med fordel søge et sponsorat. Mange foreninger og firmaer tilbyder hjælp i form af sponsorater, og du kan på denne måde blive ved med at køre dit hold eller gøre arrangementet til en virkelighed. Du kan læse mere om et sådant sponsorat her.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *