Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Golfparaply

Spil golf i alt slags vejr – også når det regner i stride strømme

17. januar 2019 Simon 0 Comments

I Danmark er det som bekendt ikke sjældent, at vejrmålerne advarer om regn. De fleste har tendens til at blive hjemme fra golfbanen på de dage. Er du en af dem, kan du med fordel læse med her. Her får du viden om udstyr og tøj, som er specialdesignet til at gardere golfspillere mod regn i stride strømme. Udstyret og tøjet kan øge chancen for, at du på regnvejrsdage får trodset regnen og kommer afsted til golf.

En golfparaply er et musthave

En golfparaply er, som navnet indikerer, en paraply særligt beregnet til golfspillere. Golfparaplyen er en robust paraply, der på optimal vis beskytter mod regn og vind. Paraplyen har to skærme og er på den måde dobbeltbeskyttende. Det specielle design gør, at du undgår en skærm, der vender vrangen udad, når blæsten bliver meget kraftig. Det skyldes, at luften kan trænge igennem paraplyens top og ikke skaber tryk under paraplyen som ved almindelige paraplyer.

Det er en god idé at investere i en golfparaply af god kvalitet, som har lang holdbarhed. Paraplyen skal gerne have et fast greb og en stor skærm af for eksempel polyester. På den måde undgår du på bedst mulig vis at blive generet af regnen under dit golfspil. For at holde dine golfkøller tørre i regnvejr kan du også fastgøre en golfparaply til vognen med golfkøllerne.

Golfparaplyer kan blandt andet købes i mange af landets golfbutikker og paraplybutikker og via webshops, der sælger golfudstyr eller paraplyer.

Vandtæt beklædning designet til golfspillere

Det er vigtigt at holde sig varm og tør under golfspil på trods af kulde, regn og vind. På den måde bliver det markant lettere at nyde sit golfspil, spille godt og mindske risikoen for sygdom. Heldigvis findes der vandfast beklædning specielt udviklet til golfspillere på alle niveauer. Fordelen ved at vælge golfregntøj frem for almindeligt regntøj er, at det typisk giver lidt større bevægelsesfrihed. Materialet er nemlig meget strækbart. Samtidig er regntøjet særdeles åndbart, vindtæt og vandafvisende. Du kan med fordel investere i både regnjakke og regnbukser.

Varm hovedbeklædning er også oplagt, når du skal på golfbanen i udfordrende vejr. Særligt kan en kasket være nyttig. Den holder regnen væk fra øjnene, så du kan præstere godt og vedvarende på golfbanen. Lunt og foret fodtøj med vandafvisende materialer og antislip-sål er også en god idé at erhverve sig. Også dine handsker skal gerne være vandafvisende og med antislip-funktion, så dine hænder ikke glider på golfkøllen.

Spiller du golf i ny og næ eller hver eneste uge? Så kan det varmt anbefales, at du investerer i udstyr og tøj beregnet til golfspil i regnvejr. Det optimerer dit spil, højner dit humør og holder dig lun og tør i regnen. Beklædningsgenstande til golfspillere kan blandt andet købes i golfbutikker rundt omkring i landet og online via golfbutikkernes webshops.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *