Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Tilpas dit outfit til din sportsgren

30. januar 2018 Projektmotion 0 Comments

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige sportsgrene, man kan gå til. Både som barn, ung eller ældre. Eksempelvis findes der rigtig mange oldboys-hold, både i håndbold og fodbold. Og det handler mere end nogensinde om at få rørt sig og dyrket motion på regelmæssig basis. Men man skal også tilpasse det tøj, man har på, til den sportsgren, man dyrker, når man dyrker den. Det nytter for eksempel ikke noget at dukke op i sweat pants til en yogatime eller tage fodboldstøvlerne på til en spinning-time. Derfor er man nødt til at tilpasse sit outfit til, hvad man nu dyrker.

Ofte kan man hurtigt tilpasse sig, fordi det er tydeligt, hvordan de andre går klædt til eksempelvis yoga. Men nogle gange er det også bare vigtigt, at man kommer i det tøj, hvor man har det mest tilpas, så man kan slappe mest muligt af og have det sjovt.

Sportstasker til alle slags sport

Den ting, som alle skal have med, uanset hvem man er, eller hvilken sportsgren man er gået i gang med eller går til, er sportstasken. Man skal have den med til sine sko eller måske til alt det tøj, man skal klæde om til. Kommer man lige fra skole eller arbejde, er det nemt lige at have sportstasken med også, så man kan skifte om til eksempelvis håndboldsættet eller yogabukserne, når man har fået fri.

Det fede ved sportstasker er også, at de findes i alle størrelser og typer, så du kan helt sikkert også finde én, der matcher dig, din sportsgren og dine vaner. Er du på cykel hver dag til og fra arbejde, har du måske ikke lige plads til den store taske, men skal i stedet have en lille pose nærmest, der kan være i din rygsæk.

Kører du derimod i bil, kan du jo med fordel have en større taske liggende i bagagerummet, som du kan tage op, når du har brug for det, eller når det er tid til den ordentlige fodboldtræning. Udover at de selvfølgelig findes i bitte små og meget store, findes der alt derimellem også. Så uanset hvilken sportsgren, du måtte dyrke, kan du finde en taske, hvor det hele passer ned i. Hvad enten det bare er en ekstra t-shirt eller en tennisketsjer. Find det her.

Husk cykelhjelmen

Cykler du meget, eller dyrker du måske cykling, er det cykelhjelmen en af de vigtigste elementer til dit sportsoutfit. Det kan også være, du dyrker én af de lidt vildere sportsgrene, måske står du dagligt på skateboard eller lignende, og så bør sikkerheden være førsteprioritet. Det gælder selvfølgelig alle sportsgrene, men når det er så nemt som bare at svinge en cykelhjelm over hovedet, så bør man ikke gå uden om det. Uanset om man er 6 eller 46 år.

Du kan finde en hav af cykelhjelme til børn og mor og far her: www.ecykelhjelm.dk. De findes som sagt til alle, og det gælder også den kræsne teenager, som ikke vil have en cykelhjelm på, fordi de er grimme. Man kan efterhånden få mange forskellige hjelme, der ligner en skaterhjelm eller ligner noget helt andet. På siden er der selvfølgelig også alle mulige andre sikkerhedsforanstaltninger til cykellisten, som for eksempel en refleksfest eller cykellygter. Ting som alligevel skal købes til samtlige cykellister i familien.

Udover cykelhjelmen, bør du aldrig gå ned på sikkerhedsudstyr. Sammen med at der er bestemte sko eller bukser, man skal have på til nogle sportsgrene, er der også mange, hvor sikkerhedsudstyret er bestemt. Det kunne for eksempel være til amerikansk fodbold eller ishockey, hvor man skal have ret meget sikkerhedsudstyr på, eller bare når man tager benskinner på til fodboldkampen.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *