Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Vælg den rigtige T-shirt til træningen

10. december 2018 Projektmotion 0 Comments

Efter en heftig omgang i træningscentret er du formentlig – og forhåbentlig – svedig. Det skal gerne være en god følelse, for det er bevis for, at du den sidste time har arbejdet hårdt og har fået noget ud af din træningssession. Hvor behageligt det er kommer dog meget an på, hvilken kvalitet din T-shirt er lavet i.

Hvilket materiale skal du vælge

En af de vigtigste ting du skal tage stilling til, er hvilket materiale, din T-shirt skal være lavet i. Materialet er nemlig vigtigt for, om din hud kan ånde, og om sveden vil give dig en klam følelse eller være behagelig. Nogle af de bedste materialer, til at lade huden ånde, er bomuld og uld. Helt generelt kan man sige, at naturens egne materialer er meget velegnede til at lade huden svede igennem.
Om du så skal vælge uld eller bomuld handler blandt andet om, hvor du træner og hvilken temperatur der er. Her er uld især egnet til udendørstræning, da materialet har en meget høj isoleringsevne.

Bestil en T-shirt til dit hold

Når du har besluttet, hvilket materiale din T-shirt skal fremstilles i, kan du begynde at tage stilling til, hvordan din T-shirt skal se ud. Et populært valg, hvis du går til holdtræning er at vælge en T-shirt med holdets navn. At klæde sig ens kan være med til at øge følelsen af fællesskab og dermed højne holdånden, da man signalerer til omverden, hvor man hører til. Derfor kan ens påklædning være vigtigt, hvis I skal til stævner, da det måske giver jer det sidste boost, som skal til for at hive præmier hjem.
Præmier eller ej, så er det en dejlig følelse at føle, man hører hjemme et sted, og derfor kan det være værd at overveje, om man skal investere i T-shirts til holdet. De kan bestilles på nettet og leveres nemt og bekvemt til den adresse, du ønsker.

 

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *