Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Vintertræningen bliver sjovere med det rigtig udstyr

14. januar 2019 Projektmotion 0 Comments

Uanset hvilken sportsgren, man dyrker, bliver det bare sjovere, når man også har mulighed for at træne om vinteren. Det betyder derfor noget, at man har råd til at købe det rigtige udstyr, og når det drejer sig om landevejscykling, så er det muligt at få en rigtig god vintertræning, når blot man har alt, hvad man skal bruge. Vil du undgå at træningen står på stand-by, selvom der ikke er råd til nyt vinterudstyr, kan du tage et lån nu og betale af i små rater. På denne måde sikrer du dig selv, at du får de bedste betingelser for at træne hele vinteren. Når det kommer til vintertræning, kan man både træne alene og sammen med andre. Der findes endda rigtig mange klubber landet over, som tilbyder træning på landevejen om vinteren. Det behøver, at man med denne sport ikke behøver gå på kompromis, og at det tilmed kan være en stor fornøjelse at træne om vinteren.

Med vintertræning bliver det bare sjovere

Når man giver sig selv mulighed for at træne, selvom det er vinter, bliver det hele bare meget sjovere. Når det drejer sig om landevejscykling, kan man gøre rigtig mange ting for at få en god fornøjelse på landevejen, selv når kulden er over os, og det er minusgrader. . Når man dyrker sin yndlingssport, og gerne vil være god til denne sport, behøver man  ikke stille cyklen i garagen, når det er vinter, for man kan faktisk træne hele året, og man kan tilmed have stor glæde af det. Med det rette udstyr, kan man nemt cykle i flere timer på landevejen, og det er tilmed rigtig sjovt at cykle, når det er både koldt og mørkt. Der findes endda flere mennesker, som synes, at det er meget sjovere at træne om vinteren end om sommeren. Vinteren er det helt rette tidspunkt at blive god på, og når foråret kommer, vil man kunne høste frugterne af sin træning. Hvorfor ikke allerede komme i gang med det samme, så man kan slå sine konkurrenter, når sæsonen starter op?

Hvad kræver vintertræningen?

En forudsætning for at cykle om vinteren er, at man har en cykel, man ønsker at bruge til formålet. Det er de færreste, der kører på den samme cykel både sommer og vinter, og hvis ikke man allerede har en cykel, man vil bruge til sin vintertræning, bør man anskaffe sig en. Her er det en god idé at anskaffe sig en aluminiumsracer i prisklassen 7-8.000 kr. Mindre kan også gøre det, men vintertræningen må jo også gerne være behagelig. Når man har en racer, som man specifikt benytter til vintertræningen, undgår man at smadre sommercyklen med salt, sne og andre ting. Hvis man vedligeholder sin vinterracer godt, vil den kunne holde i mange år. Det er derfor en god idé at vaske den, hver gang man kommer hjem fra træning.

Når det kommer til landevejscykling, har man også brug for varmt tøj samt gode overtræk til skoene. Det er et must, at man skal have sig et god vinterjakke og nogle varme, lange cykelbukser. Dette kan fås i langt de fleste cykelbutikker, og man kan også bestille rigtig meget på nettet i både ind- og udland. Herudover anbefaler vi, at man har et sæt skiundertøj, som man kan have på indenunder sit cykeltøj. Et par dejlig varme cykelhandsker er også et must, og slutteligt bør man have et par thermo-overtrækssko, for ellers bliver det en meget kold fornøjelse at cykle rundt om vinteren. Slutteligt skal man naturligvis have et par gode lygter til sin cykel, så man kan blive set, og et par gode skærme sikrer også, at man ikke bliver alt for våd og kold.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *