Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Massage afvikler stress for både muskler og sind

9. maj 2018 Projektmotion 0 Comments

Det er svært at finde noget mere afslappende end en dejlig massage, der afstresser ømme og anspændte muskler, som ellers går og irriterer os i hverdagen. Det kan være, at du oplever spændte muskler i benene eller søvnbesvær om natten. Måske sidder du ved en computer på kontoret en hel dag, og derfor har du myoser som effekt af det? Uanset hvad det er, så er der mange tegn på, at du måske har brug for professionel massage til at få velvære i krop og sjæl.

Har du brug for massage? Her er 3 tegn på, at du måske har

Der er mange af os, som går med muskelsmerter i hverdagen, og det kan oftest være noget, som vi ikke tænker så meget over. De åbenlyse tegn kan være ting som syre i benene, ømme muskler, muskelspændinger eller nedsat mobilitet i led. Alle disse symptomer betyder, at du måske kunne have godt af massage, men der findes også andre tegn, som vi måske ikke altid kobler sammen med massage.

Du har et svagt immunforsvar

Massage får os til at slappe af, og netop det er noget, som du ikke kan, hvis du er stresset over en længere periode. Det har betydning for dit helbred og derfor også for dit immunforsvar.

Konstante tegn på stress

Du har sikkert hørt, at stress opbygger sig i kroppen, og det er faktisk også sandt. Stresshormonerne adrenalin og kortisol bliver produceret, når vi er i stressede situationer. Adrenalin forbrændes hurtigt, men det gør kortisol ikke. Massage kan øge forbrændingen af dette stresshormon.

Koncentrations- og søvnbesvær

Det er svært at koncentrere sig på arbejdet, og du sover uregelmæssigt i nattetimerne. Det har alt sammen noget med dine hormonbalancer i kroppen, som kan stimuleres med den rette massage.

Book en tid i Nyborg, Fyn!

Det er aldrig for sent at begynde at lytte til sin egen krop. Faktisk er det noget, som vi altid bør gøre, og hvis du ønsker at vide mere om, hvordan massage kan hjælpe dig med at opnå mere velvære i dit liv, så kan du læse mere her og booke en tid i Nyborg, Fyn.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *