Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Udskift vægtstangen med flyttekasser

2. august 2021 Webmaster 0 Comments

Står der en flytning for døren? Måske skal du selv flytte fra lejlighed til hus? Eller din kammerat spørger om hjælp til nedslæbning af møbler fra fjerde sal? Uanset hvad så kan en flytning kan hurtigt tage en masse energi og være utrolig tidskrævende. Én klar fordel er dog, at en flytning er noget som lige går i bicepsen. Du kan altså med fordel skifte træningscentret ud for en enkelt dag – aflys flyttemændene – og tag flyttekasserne i egen hånd.

Gode tips til flytningen
Herunder får du gode tips til hvorledes du klarer flytningen godt og glidningsfrit.

  • Anskaf dig nogle gode flyttekasser – og start i god tid. Pak ikke alt ned i sidste øjeblik.

  • Husk også den gode tesa pakketape. En kvalitets pakketape med god klæbeevne. De fås i forskellige farver og bredder, som sikrer, at det passer godt til flyttekasserne. Den gode tape er uundværlig, så du ikke risikerer at alle tingene ryger ud af kasserne.

  • Pak ikke for tungt. Dette besværligere flytningen voldsomt meget. Køb derfor gerne nogle ekstra, så du kan pakke lettere.

  • Pas på dine skrøbelig ting. Pak vaser og glas ind i avispapir eller viskestykker. På denne måde sikrer du, at du ikke smadrer tingene undervejs i flytningen.

  • Giv dine flyttekasser navne. På denne måde kan du hurtigt finde dine ting igen – om det er et par bestemte støvler, en grydeske eller en parfume. Du kan med fordel også pakke efter værelser, så det er hurtigt og nemt at pakke ud.

  • Flyt møblerne ind først – og flyttekasserne til sidst. På denne måde sikrer du at der er plads til alle møblerne.

Sidst men ikke mindst, så er en flytning uden pizza og øl ingen flytning, Inviter gerne nogle venner over, som kan hjælpe dig med de tunge kasser – og giv betalingen i lækker pizza og kolde øl.

Previous Post

Next Post