Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Arbejd med velvære og motion med disse uddannelser

24. januar 2022 Webmaster 0 Comments

Hvis du altid har haft en interesse for ting som kost, motion, sundhed og velvære, kan det da sagtens være, at det også er det du skal bruge din tid på fremover. Det er da klart sjovest at have et job, hvor du synes om det, du laver, og inden for disse emner er der altså også mange forskellige ting at give dig til. Er du på jagt efter en uddannelse, der kan give dig noget fra motions- og sundhedsverdenen, kan du få nogle ideer herunder.

Kiropraktor eller fysioterapeut

De fleste sportsfolk er nok stødt på disse fagfolk på et tidspunkt i løbet af deres liv, og det ses da også ofte, at en kiropraktor eller en fysioterapeut arbejder direkte sammen med en atlet eller med et sportshold. Derfor er disse også uddannelser, der giver dig rigtig gode muligheder for at have noget at gøre med motion og velvære. Du vil hjælpe andre mennesker med at have en bedre hverdag, mens du også har muligheden for at blive en del af sportens verden.

Kropsterapeut

Velvære handler dog også om meget mere end at knække knogler på plads eller at massere ømme muskler. Velvære handler også om at være bevidst om egen krop og ikke mindst at have det gode i denne. Med en terapeut uddannelse som f.eks. ved body all mind, vil du måske få et lidt andet perspektiv på sundhed og få redskaber til at hjælpe både dig selv og andre – læs mere på bodyallmind.com.

Arbejde med ernæring

Når det handler om at være tilpas og at være sund, kommer kost og ernæring også til at spille en stor rolle. Det er uanset, om du er topatlet eller helt almindelig dansker – du er, hvad du spiser, og derfor er kost og ernæring også et enormt spændende felt at arbejde inden for.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *