Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

vandreudstyret

Rejseudstyr til den sunde og aktive livsstil

29. maj 2019 Simon 0 Comments

Der findes mange måder at holde aktive ferier på, når man holder af action i hverdagen, og også gerne vil have fokus på motion og spændende oplevelser, når turen går til en ny, interessant destination.

Men hvad skal man være opmærksom på i forhold til rejseudstyret, når man vil holde en aktiv ferie? Og findes der noget udstyr, der egner sig bedre til sunde og aktive rejser end andet?

Epic rejseudstyr fuldender den aktive ferie

Det svenske brand Epic Travel Gear, som har hovedsæde i Göteborg, specialiserer sig indenfor tasker og kufferter. Holder du af aktive ferier, kan du med fordel anvende deres rejseudstyr på dit næste rejseeventyr.

Producenten sætter stort fokus på funktionalitet kombineret med et lækkert og opfindsomt design, og de er fremme i skoene, når det gælder om at tænke anderledes og komme frem til nye, smarte løsninger.

Smarte funktioner på farten

Når du først er afsted på drømmerejsen, skal rejseudstyret helst fungere upåklageligt — designet skal være funktionelt, og udstyret skal ikke besværliggøre rejsen, men derimod gøre det lettere at komme vidt omkring samt hurtigt at kunne finde frem til de rigtige ting, når man står og skal bruge dem.

Med Epic rejseudstyr er der tænkt over alle detaljerne. Vælger du en af deres kufferter med FastLane design, vil du for eksempel få ekstra hurtig adgang til din bærbare computer. Du kan også vælge en af deres kufferter med GForce system, som anvender et 4-punkts-system til selerne og holder godt styr på alle dine egendele.

Hører du til en af de eventyrere, der hellere pakker lidt for meget end lidt for lidt for at være på den sikre side — eller skal du ud på et længere og mere omfattende eventyr — så kan du blandt Epic rejseudstyr også finde kufferter, som gør det muligt at forøge pladsen ved hjælp af et smart lynlåssystem. Rejser du ud med mere end du rejser hjem med, eller omvendt, så kan du således tilpasse kuffertens størrelse undervejs.

Det vil altså være til at finde noget for enhver smag blandt det velkendte Epic rejseudstyr, uanset om du er til softcase kufferter eller hardcase kufferter og uanset, hvad du sætter fokus på, når du tager ud og rejser. Som en yderligere fordel har alle Epic kufferter indbygget TSA-låse.

Gå ikke på kompromis med stil og kvalitet

Selvom design og funktionalitet er i højsædet, behøver du ikke gå på kompromis, når du vælger Epic rejseudstyr til din aktive ferie. Brandet sætter nemlig også stort fokus på, at deres produkter følger med moden og klæder dit øvrige outfit, når du tager afsted på drømmerejsen.

Derudover gås der op i kvaliteten af produkterne og materialerne, hvilket kommer til udtryk i rejseudstyrets holdbarhed, herunder både deres kufferter og deres øvrige rejsetilbehør. Du behøver nemlig ikke bekymre dig om, hvorvidt udstyret holder — alt du skal koncentrere dig om, er at tage ud og opleve verden og nyde dine aktive ferier, igen og igen.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *