Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Bliv motiveret til at motionere

27. august 2021 Webmaster 0 Comments

Det er næsten ligegyldigt, hvor du kigger hen i samfundet, så er der et sted, der oplyser om, hvor vigtigt det er at leve et sundt og aktivt liv. Samtidigt kan du også se, at fitnesscentre bruges flittigere end nogensinde før, mens du næsten altid vil se en løber eller to, når du forlader huset. Måske har du prøvet at gå i gang med at motionere, men har haft svært ved at opretholde motivationen – og det er præcis det, du kan få hjælp til at undgå herunder.

Gør det behageligt at motionere

For det første er det vigtigt, at du har gjort alt for, at det bliver behageligt at motionere. Det betyder ordentligt tøj, gode sko og alt det tilbehør, du ellers kunne få brug for til at motionere. F.eks. gælder det som kvinde om at finde behageligt træningstøj til kvinder – så er det i hvert fald ikke tøjet, der er skyld i ubehag ved motionering.

Motion er mange ting – det skal være sjovt!

Den nemmeste måde at miste motivationen til motion på, er hvis du simpelthen ikke synes, at det er sjovt at motionere – men mange glemmer altså, at motion er mange ting. Om det er en løbetur, zumba eller vandpolo er egentligt ligegyldigt. Det du synes er sjovt at gøre, når du er aktiv, skal bare være det, du gør.

Motionen bør være en fast del af hverdagen

Hvis du har svært ved at finde motivationen til at træne, kan det være, at du har behov for, at din træning bliver mere struktureret. Hvis du bare træner, når du lige har lyst, er det lige så let bare at lade være – men har du i længere tid vidst, at det f.eks. er mandag, torsdag og lørdag, du skal træne, er det en fast del af din hverdag, og bliver lettere bare at gøre.

Previous Post

Next Post