Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Sæt fokus på bevægelse på din arbejdsplads

24. august 2021 Webmaster 0 Comments

Hvis du er leder af en virksomhed, så er det bestemt ikke nogen dårlig ting at have fokus på bevægelse og motion på din arbejdsplads. Bevægelse er nemlig noget, der er godt for alle. Det giver mere overskud og fornyet energi. Men hvordan gør du det til en større del af din og dine medarbejderes hverdag?

Investér i ”træningsmaskiner” til kontor

Hvis der er mange, der sidder ved et skrivebord til daglig på din arbejdsplads, så findes der træningsmaskiner, der er specielt udviklet til det. Der findes nemlig gåbånd og motionscykler, der er beregnet til en kontorplads. Bevægelse på en arbejdsplads er ikke ensbetydende med hård motion og træning. Det er ikke det, det handler om. Det handler derimod om at gøre plads til stille og rolig bevægelse, der giver både dig og dine medarbejdere ny energi.

Officefit har fokus på bevægelse på arbejdspladsen, så hvis du har brug for rådgivning og vejledning, så er der hjælp at hente.

Søg rådgivning til mere bevægelse på din arbejdsplads

Der er som sagt mennesker, der er specialiseret i lige netop bevægelse på en arbejdsplads. Derfor er der masser af hjælp at hente, hvis du har brug for det. Det er nogle gange en god idé at tale med nogle professionelle, fordi det giver nogle nye idéer.

Lav nogle fælles gåture

Bevægelse behøver ikke at være noget, der er hverken hårdt eller krævende. Derfor er det også en god idé at gøre gåture til et fælles projekt f.eks. som en start på dagen eller i en pause. En pause er en god mulighed for samtidig at gå en tur. Det er som regel rigtig hyggeligt at gå en tur, så hvis det samtidig bringer noget godt med i form af bevægelse, så er det kun et godt og hyggeligt tiltag.

Previous Post

Next Post