Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Pynt dit hus eller sommerhus med en skibsklokke

3. juli 2023 Admin 0 Comments

Man ser ofte, at gamle sømænd tager nogle elementer fra deres tid til søs med ind i deres indretning, når de sætter deres fødder på land. Det kan eksempelvis være dele fra deres skibe, som de udsmykker deres hjem med. Det kunne eksempelvis være flotte skibsklokker i messing, som pryder deres køkken eller stuer når de kommer op og hænge. Der er mange, som har ladet sig inspirere af denne type indretning, og tager elementer fra skibe og det maritime med ind i deres indretning, når de indretter deres hjem eller sommerhus. 

Ting man kan tage med ind i sin indretning er eksempelvis skibe i flasker, skibsklokker, forstenede søpindsvin eller noget helt fjerde. Det er kun fantasien der sætter grænser når det kommer til indretning med denne type elementer. 

Sådan kan du bruge det maritime i din indretning 

Ofte når man ser gamle sømænd indrette sig, tager skibselementerne af og til overhånd. Man kan i stedet tage enkelte elementer fra havet og skibe, så man i stedet har en mere moderne tilgang til denne indretningsstil. Ofte passer stilen rigtig godt ind i den stemning man finder i sommerhuse. Hvis man er så heldig at eje et sommerhus kan man derfor lade sig inspirere af det maritime og inkorporere et par elementer her fra i sommerhus indretningen. 

Både indenfor og udenfor

En af de mange ting man kan tage brug af er skibsklokken, som man kan inkorporere forskellige steder i sin indretning. Klokken kan både hænge udenfor og indenfor, men hvis man har små børne er det muligvis en god ide at hænge den udenfor, så klokken ikke lyder konstant indenfor. Man kan måske endda aftale hvad det betyder når man ringer på klokken, eller lave en form for tradition, med klokken som centrum. 

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *