Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Hvad er åreknuder, og hvad skal du gøre?

13. august 2019 Projektmotion 0 Comments

Der er en stor del af danskerne, der døjer med åreknuder, og det kan godt være rigtig ubehageligt. Hvad er åreknuder dog helt præcist? Det vil vi forsøge at hjælpe dig på vej til at forstå i denne artikel, hvor du også får råd til, hvad du bør gøre, hvis du har dem.

Hvad er åreknuder?

Åreknuder kendetegnes ved, at det er lange og tykke blodårer, der kan ses tydeligt under huden. De får en mørkeblå og til tider lilla farve, og dette sker på grund af, at de ikke kan transportere blodet, som de skal. Og hvorfor gør de så ikke det? Det er fordi, at veneklapperne, som er en slags ventiler, ikke fungerer ordentligt.

Hvad skal du gøre?

Hvis du finder ud af, at du har åreknuder, så bør du uden tvivl reagere på det. Hvis du har ubehandlede åreknuder, så kan det føre til forskellige ubehagelige situationer. Dette kan eksempelvis være hævede ben, misfarvning af huden og i værste tilfælde, så kan det være årsagen til, at du kan få adskillige blodpropper. Disse blodpropper kan påvirke dine lunger, hvilket kan gøre dem farlige. Du kan også risikere, at der kan opstå betændelse i huden og skinnebenssår, der er rigtig ubehagelige at rende rundt med. Derfor anbefales det, at du tager til en ekspert, der ved, hvad han skal gøre for at få fjerne dine åreknuder, så du undgår disse ærgerlige situationer.

 

 

Previous Post

Next Post