Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Rejs uden at gå på kompromis med den sunde livsstil

4. august 2019 Projektmotion 0 Comments

Når man i hverdagen lever sundt og dyrker regelmæssig motion, kan man ofte bliver bekymret, når det er tid til ferie – for er det virkelig realistisk at fastholde den sunde livsstil, når man rejser?

 

Planlægning må ikke undervurderes

For at undgå at dit gode arbejde op til ferien ikke bliver ødelagt, er et vigtigt element planlægningen af din rejse.

Du kan undgå at ende med usunde, hurtige og fedtholdige løsninger på mad ved at planlægge måltiderne bedre. Hvis ferien foregår på hotel med buffet, er det svært nok at holde sig til de sunde løsninger frem for de mere usunde.

Men hvis din rejse tager dig på flere ture, hvor det ikke er til at vide, hvor måltidet skal indtages, er det et godt værktøj at researche på forhånd. Du kan for eksempel undersøge, hvilke sunde muligheder af spisesteder, der er i området, hvor du skal til.

Du kan også gøre op med dig selv, hvad dit måltid skal bestå af, så det bliver lettere at træffe en sund beslutning, når du står i situationen.

Feriedestinationen kan have betydning for din sundhed

Før du bestiller din rejse, kan det også være værd at overveje på hvilken måde, dit valg af destination kan påvirke din mulighed for at fastholde den sunde livsstil.

Nogle destinationer har bare en kultur med fed og usund mad og dårlige vilkår for at dyrke motion. Derfor kan det give god mening at undersøge på forhånd, hvor du har gode muligheder for at leve sundere.

Det er indlysende, at nationalretterne er sundere nogle steder frem for andre, for eksempel har USA stor tradition for burgere, pomfritter og fed mad, hvor den franske mad oftest er mere proteinholdig og mættende.

Der findes flere steder, hvor du kan søge information og finde inspiration til dine kommende rejser. Det afhænger af, hvad du gerne vil være forberedt på, og hvad du vil fokusere på ved din ferie.

Hvis du er interesseret i at læse mere om destinationer i over hele verden, har flyprice.dk et stort udvalg af indlæg, guides og endda mulighed for at du kan lave din egen rejsedagbog på deres hjemmeside.

Hvis du fx er på udkig efter rejser til Europa, ville det være oplagt at besøge deres side.

Få råd til den perfekte rejse

Som sagt er planlægning et vigtigt element for at kunne opretholde den sunde livsstil på rejsen. Derfor giver det også god mening at bestille sin rejse i god tid, så man i ro og mag kan planlægge handleture, restaurantbesøg og muligheder for at dyrke sport.

At være ude i god tid kan også medføre andre positive ting. Ofte er rejserne billigere, hvis man køber billetter og booker overnatninger i god tid.

Hvis du føler, at din pengesituation og dit budget er presset i forhold til at være hurtigt ude med at købe din rejse, er der mange muligheder for at låne penge dertil.

Mange gange kan det godt betale sig at være hurtigt ude med at bestille rejsen, selvom du skal låne penge dertil, da rejsen ville være meget dyrere, hvis du ventede med at bestille til kort inden afgang.

Lendme har erfaring med at låne penge til rejser og andre større poster. De kan være behjælpelige med at besvare spørgsmålet, hvornår er det bedst at købe rejser, så du kan få råd til din drømmerejse, der både er god for din sundhed og dit sind.

Previous Post

Next Post