Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Sådan stopper du med at ryge

20. august 2018 Projektmotion 0 Comments

Ja det kan lyde meget nemt at stoppe med ryge, men det kan for mange mennesker være rigtig svært. Dog findes der også enkelte mennesker, der fra den ene dag til den anden kan lægge smøgerne på hylde, det er dog kun en mindre procentdel. Grunden til at det kan være svært er, fordi du er blevet afhængig af nikotin eller af selve tobakken. Din afhængighed kan være lige så alvorlig, som en stofmisbruger der skal have sine stoffer. Derudover så kan rygning også være en vanesag, at du er vant til at ryge, når du har spist, eller når du er til fester.

Hvordan du får lagt smøgerne på hylden?

Først og fremmest er dit fokus vigtigt, hvis du fokuserer på, at du skal stoppe med at ryge, så tænker du stadig på rygning. Derfor er det vigtigt, at du finder et positivt mål at gå efter, og hvad du kan arbejde dig henimod, det kan være, at du finder ud af, at du vil prøve et nikotinplaster, nikotintyggegummi, eller at du vil prøve de populærere e-cigaretter alle varianter kan være dyrer, så hvis du vil læse mere om gode tilbud, kan du klikke ind her. Lige meget hvad du vælger, så er det vigtigt, at du fokuserer på det positive.

Hvis du vil være helt røgfri uden plastre, e-cigaretter og tyggegummi. Så kan du prøve at ændre lidt i dine vaner, hvis du ryger efter morgenmaden, frokosten og aftensmaden, så kan du prøve at gøre noget andet efter morgenmaden, noget som gør dig glad. Hvis du får det kørt ind i en rytme lige så stille, så kan du prøve at kvitte smøgerne til frokost, og senere vil du måske være i stand til at kvitte smøgerne til aften og til sociale arrangementer.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *