Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Tæller rengøring som motion? Find ud af det her

5. maj 2022 Admin 0 Comments

Vil du gerne tabe dig og være mere aktiv i din hverdag? Det kan være, at du har et par kilo, du gerne vil smide, og at du ikke helt føler, at du har tid til at være mere aktiv, end du allerede er. Så er der faktisk nogle ting, som du kan gøre i din hverdag, der forbrænder en del kalorier, som ikke føles som træning, netop fordi det ikke er traditionel træning i form af en løbetur eller en tur i fitness. Her kan du finde ud af, om rengøring tæller som motion. 

Sådan kan du forbrænde flere kalorier i dagligdagen 

En ting, der rent faktisk forbrænder en del kalorier er rengøring, fordi du tager mange skridt og du får nogle gange pulsen lidt op. Det er sådan en god måde at forbrænde lidt ekstra kalorier på i dagligdagen, hvis du gerne vil mere mere aktiv og måske tabe dig lidt. 

Hvis du gerne vil have tiden til at tage i et fitnesscenter og træne, så kan du få mere tid ved at hyre en til at gøre rent hos dig hos https://total-care-dk/. På den måde kan du bruge alt den tid, som du normalt bruger på at gøre rent på at træne og forbrænde ekstra kalorier. 

Så mange kalorier kan du forbrænde ved at gøre dit hus rent 

Vidste du, at du kan forbrænde 240 kalorier i timen bare ved at gøre rent? Så det er en god måde at få forbrændt flere kalorier hver eneste uge, uden at du skal sætte tid af til at træne traditionelt. Hvis du så gerne vil forbrænde lidt ekstra, så kan du begynde at gøre rent flere gange om ugen. Så får du et renere hus og får forbrændt flere kalorier på én gang. 

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *