Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Er du træt af dårligt internet?

6. oktober 2022 Admin 0 Comments

Hvis du er en af de mange der har bøvlet med dårligt internet, er det måske tiden at overveje fibernet. Fibernet er det hurtigste net du overhovedet kan få. Det er både bedre og hurtigere. Fibernet er langt mere driftsikkert end det der ellers findes på markedet. Der findes ikke noget mere irriterende end det langsomme net, der afbryder en rigtig god film. Popcorn, slumretæppe og alt andet er på plads. Filmen begynder og fire minutter efter start stoppes den af en dum cirkel midt på skærmen som indikere at dit net ikke er hurtigt nok. Find billigt fibernet og slip for den dårlige forbindelse.

Fibernet kontra mobilt internet

Det mobile internet bruger ikke kabler. Du får så at sige dit internet gennem luften. Der står en mast i dit nabolag som sender dig dit internet. I mange tilfælde er det helt okay. Hvis masken vender din vej og der hverken er træer eller store bygninger mellem dig og masten, er det ikke sikkert du nogensinde får et problem. Vind og vejr er utilregnelige størrelser, dem kan du ikke tage højde for med mobilt internet. Det med ovennævnte film sker sjovt nok altid tidligt på aftenen, hvor rigtig mange har sat sig i sofaen for at streame en film eller serie.

Fibernet er en direkte forbindelse gennem et kabel. Høje bygninger og træer har intet at sige. Vind og vejr er også absolut ligegyldige faktorer. Hvis du måler forskellen på driftsikkerhed så er fibernet helt klart vinderen. Hvis du også måler på fredagshyggen og den uafbrudte hygge foran skærmen, så er fibernettet en helt uovertruffen vinder.

Prisen for herligheden

Det ville være løgn at sige at fibernet koster det samme som det mobile internet. Du får driftsikkerhed og høj hastighed, så selvfølgelig kan det ses på prisen. Omvendt sparer du sikkert en masse tid på bøvl og langsom netforbindelse. Så spørgsmålet handler måske mere om hvilken pris du sætter på din egen tid.

Det koster noget at oprette et nyt abonnement. Det koster oprettelse. Tilslutningen og nedgravningen af kabel koster også en lille sum. Derefter er det op til dig hvad den månedlige pris skal være. Ligesom med dit mobilabonnement afhænger det af hvad du har brug for. Er din husstand lille, er det nok ikke nødvendigt med den helt store pakke. På den måde har du selv indflydelse på prisen.

Du får hvad du betaler for. Nogen gange kan det godt betale sig at grave lidt dybere i lommen.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *