Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Øg sundheden blandt skolebørn med flere cykelstativer

10. maj 2019 Projektmotion 0 Comments

Et af de største ansvar, man har på en skole, er, at man sørger for at børnene holder sig sunde og friske. Det er enormt vigtigt, at børn får deres daglige motion, og det skal skolerne være med til at skabe plads til. Det er for eksempel oplagt at tage cyklen i skole i stedet for at blive kørt af forældrene. Det ville man umiddelbart ikke tænke havde noget med skolen at gøre, men det har det faktisk. Mange skoler, har desværre alt for få cykelstativer, hvilket er med til at færre børn vil tage deres cykel med i skole. Man ønsker ikke at stille cyklen et tilfældigt sted, hvor den kan risikere at vælte eller blive beskadiget. Det er derfor en rigtig god idé at investere i flere cykelstativer, hvis man gerne vil gøre en forskel for børns sundhed og sikre, at flere tager cyklen i skole. Man kan blandt andet finde cykelstativer her, hvis man står i en situation, hvor der skal handles flere cykelstativer ind.

3 grunde til at alle bør tage cyklen oftere

Det er ikke kun børn, som har godt af at cykle, men bestemt også voksne. Cyklen er med til at skabe rigtig mange positive forskelle, og derfor bør flere uden tvivl overveje at tage cyklen frem for bilen. Her er der 3 gode grunde til, at man bør cykle oftere.

  1. Det er godt for helbredet. Det er klart en fordel, at cykling hjælper dit helbred og gør dig sundere. Dette er desværre ikke noget, som bilen kan byde ind med, og derfor bør man klart overveje at cykle nogle ture eller på arbejde, hvis man har brug for lidt motion.
  2. Bedre for miljøet. Cykler gør langt mindre skade på miljøet end biler gør, hvilket man helt sikkert bør have in mente.
  3. Undgå morgentrafik. Ved at skifte bilen ud med cyklen, slipper du for træls morgentrafik, som ellers kan være med til at ødelægge ens dag.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *