Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Derfor kan en hund være en god tilføjelse til familien

13. maj 2019 Projektmotion 0 Comments

Der er i dag mange familier, der har en eller flere hunde, og det kan der være mange grunde til. Hunden er i mange år blevet beskrevet som menneskets bedste ven, og der er derfor mange gode grunde til, hvorfor man bør overveje at anskaffe sig en hund. En hund er et stort ansvar, men har man tiden og lysten til at underholde og gå med den, så kan en hund være en rigtig god tilføjelse til familien. En af de helt store fordele er nemlig, at man automatisk får mere motion, når man anskaffer sig en hund.

De daglige gåture er både sunde for din hund men også for dig

Mange danskere har i dag en travl hverdag, og når man kommer hjem, skal man oftest handle, lave mad og få styr på andre huslige gøremål. Det er dog vigtigt, at man engang imellem stopper op og tager en pause, så man kan mærke efter. Mange bruger motion som en form for afkobling, og derfor kan en daglig gåtur være meget sundt. Når du kommer hjem fra arbejde så hop i nogle gode sko og tag en sele på din hund. De daglige gåture er nemlig både sunde for din hund men i høj grad også for dig. De daglige gåture sikrer nemlig, at du får et frirum, hvor du kan samle dine tanker, mens du samtidigt får motioneret.

Invester i nyt udstyr og kom i gang med den nye vane

Vælger man at gå eksempelvis 4 kilometer med sin hund hver dag efter arbejde, så kræver det, at man har noget ordentligt udstyr, der kan holde til de mange kilometer. Køb en god sele så din hund også får en god tur, uden at den bliver generet af et kvælende halsbånd. En god sele giver din hund støtte, mens den også gør gåturen mere behagelig for dig.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *