Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Tid til en ny cykel

4. november 2018 Projektmotion 0 Comments

I Danmark har de færreste unge råd til egen bil, og derfor bliver cyklen eller offentlig transport hurtigt deres bedste ven. Men fordelene ved at cykle fremfor at bruge offentlig transport er mange. Du får motion, du er miljøbevidst, og du sparer penge. I hvert fald hvis du har en cykel til rådighed. Hvis du ikke har en cykel, så kan der være penge at spare. For alle de kroner du bruger på offentlig transport, kan spares ved at træde op på jernhesten. Står du i den situation, at du slet ikke har en cykel, og mangler du økonomisk handlerum? Så kan det nærmest virke umuligt at få råd til en cykel. Her kan en løsning være at søge om økonomisk hjælp. Ved at få økonomisk hjælp kan du få din egen cykel, der kan tage dig fra A til B samtidig med, at du får motion og er miljøbevidst. Lyder det som noget for dig, så kan du læse meget mere om økonomisk hjælp ved at klikke her.

Pengene er på din konto inden for 48 timer

Når du tager et SMS-lån, så er fordelen, at pengene står på din konto indenfor to døgn. Derudover er der, modsat hos banken, ikke nogen, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. Dette giver dig større handlerum, da du dermed ikke skal stå til rengskab for, hvad de lånte penge er blevet brugt på.

Køb ny eller brugt cykel

Uanset om du ønsker en spritny cykel, eller om en brugt cykel er fin for dig, så er der penge at låne. Du bestemmer selv, hvor stort et beløb du ønsker at låne. Derfor kan du sagtens få råd til en helt ny cykel, hvis det er det, der frister mest. Det kan også være, at du har en udmærket cykel, der blot trænger til en kærlig hånd. Her kan du bruge de lånte penge til at få cyklen gjort i stand og dermed ikke være nødsaget til at investere i en helt ny cykel.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *