Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

svømmer

Denne blog skal du læse som svømmer

27. oktober 2018 Simon 0 Comments

Blogs bliver mere og mere udbredt. De findes overalt på internettet, og uanset hvilken specifik interesse, du måtte have, er det muligt at finde en blog, der omhandler lige netop det, der interesserer dig. Der kan være mange gode grunde til at læse blogs – det kan være for at lære noget nyt om et emne, for at engagere sig i et bestemt miljø eller blot som underholdning.

Der findes masser af spændende blog om forskellige sportsgrene og det at leve en aktiv livsstil i det hele taget – på engelsk såvel som på dansk. Men når det kommer til dansksprogede blogs, er lige netop svømmeverdenen et relativt uberørt felt, som ikke mange blogs beskæftiger sig særegent med. Waterylife er dog en relativt ny blog omhandlende svømmesporten og alle dens aspekter. Er du svømmer eller blot interesseret i svømmeverdenen, er denne blog uden tvivl et besøg værd!

Team Watery’s svømme-blog

Waterylife er en blog om svømning drevet af teamet bag hjemmesiden Watery.dk. Er du svømmer, er der god sandsynlighed for, at du allerede kender til denne hjemmeside. Watery er nok mest af alt kendt som en webshop, som forhandler alle de bedste og mest anerkendte mærker på markedet. Shoppen anvendes af mange svømmere – professionelle såvel som dem, der blot dyrker svømmesporten på hobbyniveau.

Men hjemmesiden har altså også egen blog, som jævnligt opdateres med spændende indslag og svømmesporten og alt, hvad den indebærer. Du finder både opslag om anbefalelsesværdigt svømmeudstyr, om hvordan du bedst forbereder dig for at maksimere din kunnen i vandet og rigtig meget andet. Uanset om du dyrker svømning på et professionelt niveau, på hobbyniveau eller blot bruger svømmetræningen som et led i en bredere træningsrutine, vil du med garanti kunne finde indslag på Watery’s blog, som både falder i din interesse og måske også kan hjælpe dig til på forskellig vis at blive en bedre svømmer. Der er masser af gode tips og tricks at hente fra folk med stor erfaring i svømmeverdenen, som kan være brugbare både for den erfarne svømmer og for dig, som stadig er ny i svømmeverdenen. Ydermere giver bloggen dig en oplagt mulighed for at deltage og engagere dig mere i svømmemiljøet.

Engager dig i miljøet

Det at dyrke en sportsgren er for mange andet og mere end blot at udføre selve sporten. Hele miljøet omkring den givne sportsgren er mindst lige så vigtig som træningen og selv udøvelsen af sporten. At læse en blog om din sport giver dig mulighed for at engagere dig i miljøet ved at holde dig opdateret omkring, hvad der rører sig.

På Watery’s svømmeblog er det muligt at kommentere på de forskellige opslag og hermed indgå i samtaler med andre, der har samme interesse for svømning som dig selv. Det at engagere sig i miljøet kan have en motiverende effekt og gøre dig dygtigere inden for din sport. Kan du slet ikke få nok af svømning – også når du ikke befinder dig i vandet, så er der altså rigtig mange gode argumenter for at besøge Waterylife.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *