Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Ventoux – et legendarisk bjerg og et dansk cykeludstyr brand

23. januar 2017 projektmotion 0 Comments

Det er de færreste mærker inden for cykelsport og andre sportsgrene, som kan kalde sig selv for legendariske, men mærket Ventoux kan i sandhed kalde sig for legendarisk. På mange måder har skabelsen af dette efterhånden meget succesfulde brand været noget af en bjergkørsel i sig selv – en bjergkørsel, som er endt ud med vindertrøjen vel at mærke.

Fra lille spiller til stor kanon

Noget af det mest karakteristiske for Ventoux, som altid er det der bliver fremhævet når folk de skal beskrive dette firma det er hvor imponerende det er, at firmaet og salget de har omsat for er steget så meget og så stødt på meget kort tid. For virksomheden, som sælger udstyr til bjergbestigning og cykeludstyr startede ud som en lillebitte virksomhed, som startede nede i en kælder i en ukendt provinsby i landet. Men der var meget mere i vente for Ventoux og det var grunden til, at de tre mennesker, som oprindeligt startede Ventoux hurtigt måtte erfare, at de var nødt til at rykke ud af kælderen for at finde et større sted, hvor de i sandhed kunne føle sig hjemme.

Dernæst så flyttede dem, der opfandt Ventoux til en etværelseslejlighed, hvor det hurtigt begyndte at tage fart. For snart kunne de slet ikke se nogen steder i lejligheden, som ikke var fyldt med cykler, cykeludstyr og andet udstyr, som man kan bruge til at bestige bjerge eller til bare at være udenfor med sig selv eller venner.

Snart var Ventoux den største spiller

Da Ventoux blev skabt var der mange andre små virksomheder, som lavede præcis det samme, som den som lavede firmaet. Det var en af grundene til, at dem, som derfor lavede virksomheden Ventoux var meget opmærksomme på, at de skulle være gode til at sælge deres produkt, og især skulle de være bedre end alle deres andre konkurrenter for hvem det gik rigtigt godt. Det skulle dog vise sig, at et sted, hvor de andre firmaer ikke var så konkurrencedygtige det var på prisen. Og det ar dermed noget, som man fra Ventoux side udnyttede ved at sørge for, at have et firma, som slet og ret garanterede, at de havde de laveste priser på markedet. Helt fra starten af begyndte man endda at love en prisgaranti til folk, således, at de altid kunne regne med, at de kunne få deres produkter billigst hos Ventoux.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *