Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

4 træningsredskaber du ikke må styre uden om i fitnesscenteret

31. marts 2017 projektmotion 0 Comments

I den her artikel skal vi en tur forbi på romaskinen, du kan også godt spænde dine vægtløftersko og så skal du op at hænge. Ja der er mange spændende træningsredskaber her på listen du bare ikke må glemme, når du er nede i det lokale træningscenter. Her på lisen er der alt hvad du behøver for, at skabe en helt fantastisk grundform og styrke. Med de rette øvelser og sammensætning, kan du faktisk træne samtlige muskelgrupper og øge din kondition og udholdenhed. Læs med og lad os sammen tage et kig på de 5 træningsredskaber, du ikke må styre uden om i fitnesscenteret.

Romaskinen

Først på listen finder du romaskinen. Hvis du ikke tidligere har udfordret dig selv med træning på en romaskine, vil du lynhurtigt blive bidt. Den er alsidig og du træner alle de store muskelgrupper når du ror. Samtidigt er det er en perfekt maskine til at få øget din udholdenhed og forbedret konditionen. På en romaskine skal du blot sætte dig ind i den rigtige roteknik og vide hvordan du skal agere i alle roningens faser. Når du mestre dette, så er der uendeligt mange træningsprogrammer og metoder du kan give dig i kast med. Hvis du bliver så bidt at du også gerne vil have en romaskine der hjemme, kan du finde et over blik over de forskellige romaskiner ved at klikke på dette link.

Vægtstangen

Rigtigt mange styrer uden om den olympiske vægtstang når de er nede i træningscenteret. Langt de fleste hopper rundt fra maskine til maskine og træner statiske øvelser og isolere de enkelte muskler. Det kan også være rigtigt fint hvis man træner bodybuilding og kun går efter at blive markeret. Vil man til gengæld gerne øge sin styrke og virkelig være i stand til at flytte nogle kilo, så skal man træne vægtløftning. Her er det en fordel at købe sig et par vægtløftersko, da de giver en langt bedre stabilitet i træningen og de enkelte løft. Især når man træner squats, clean & jerk og snatch, kommer et par gode vægtløftningssko til rette. Find et bredt udvalg ved at finde vægtløftersko online

Pull-up baren

Pull-up baren er lige så simpel, som den her hård og udfordrende. Men rent faktisk så er den også utroligt alsidig og byder på et hav af øvelser der kan sætte fart i din træning og ikke mindst dine resultater. Der er altid den klassiske pull-up, her skal dine håndflader vende væk fra dig selv. Kør eksempelvis 3 sæt hvor du laver max gentagelser eller prøv med weighted pull-ups, hvor holder en håndvægt mellem benene. En anden super god øvelse i baren, er toes-to-bar. Her skal du hæve dine tæer med strakte ben til de kommer op og gøre baren. Det er her vigtigt at holde et godt opspænd i dine skuldre under hele øvelsen.

Kettlebellen

Til sidst skal du fatte kettlebellen, spænde op i din core og sikre et stærk og godt lændesvej. Det er nemlig vigtigt for, at sikre god form når du træner med kettlebell. Og når du så har styr på det, så har du et træningsværktøj der giver dig styrke og udholdenhed. Det er rigtigt mange øvelser du kan træne med en kettlebell. Blandt andet, kb swings, kb snatch, kb cleans, pushpress, turkish getups og vi kunne blive ved, men du forstår nok hvor vi vil hen.

Det var 4 vigtige træningsredskaber du ikke må gp uden om i træningscenteret. Nu er det bare at komme ud af døren og afsted. Ned og få trænet kroppen.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *