Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

Få hjælp til træningen i hele landet og tab dig

19. maj 2017 projektmotion 0 Comments

Der er nok mange mennesker, der går og drømmer om at tabe sig. Måske drejer det sig blot om lidt ekstra kilo på sidebenene eller måske drejer det sig om mange ekstra kilo. Uanset for mange kilo det drejer sig om, kan det være hårdt og frustrerende at gå gennem et vægttab alene. Nogle kan bruge motivation og opbakning fra deres venner og familie. Vi kender alle det klassiske trick med at have en ’trænings-buddy’, så vi er sikre på at komme af sted til træning. For nogle mennesker er det dog bare ikke nok.

For nogle mennesker, kan det være nødvendigt med en personlig træner. Man skal ikke tro at de personlige trænere kun er for kendte og dem, der skal tabe sig rigtig mange kilo. Man kan sagtens få noget ud af at have en personlig træner, selvom man måske kun skal tabe 10-15 kilo. Det lyder for nogle mennesker at lidt, men det kan være svært for den enkelte. Derfor kan man altså i disse situationer også med fordel bruge en personlig træner, som kan hjælpe både med motivation og træning.

Find en personlig træner i Århus

Hvis du bor i Århus, er der gode muligheder for at finde en personlig træning i Århus N. Der findes fitness centre over hele byen, der tilbyder denne service til deres medlemmer. Du skal derfor ikke tænke på om du bor langt væk fra midtbyen. Der vil altid være et sted, hvor du kan finde en personlig træner, der kan hjælpe lige præcis dig med dit vægttab. Den personlige træner bruger sin tid på at motivere og træne dig og derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige træner.

Når du har bestemt dig for at du vil tabe dig ved hjælp af en personlig træner, gælder det faktisk om at finde den rigtige træner til dig. Det er hårdt at tabe sig, og derfor behøver man motivation. Det er trænerens opgave. For at træneren kan motivere dig bedst muligt, er det ret essentielt at du finder en personlig træner, som du svinger godt med. Der skal være en eller anden form for kemi i mellem jer, da I kommer til at tilbringe mange timer sammen. Brug derfor gerne lidt tid på at kigge forskellige steder og hvad de forskellige trænere lægger vægt på. Dette skulle selvfølgelig gerne stemme overens med din egen tilgang til træningen.

Coach og træning i København

Hvis du ønsker at få lidt mere ud af din personlige træner end bare motivation og træning, kan du måske overveje at anskaffe dig en coach, der kan fungerer både som coach og personlig træner. Når man skal tabe sig, er det ofte ikke nok kun at spise sundt og træne. Grunden til at mange mennesker bliver overvægtige er i deres vaner og deres psykiske tilstand. Det er derfor også vigtigt at kigge på det mentale aspekt, når man skal i gang med at tabe sig. Her kan man f.eks. anvende en coach i København. De store byer vrimler med coaches, der er specialiseret i at motivere dig på flere forskellige punkter i dit liv.

En coach hjælper dig med flere aspekter i livet og hjælper dig altså ikke kun med træning og sund kost. Det er selvfølgelig også to vigtige aspekter, når man skal tabe sig, men det er også vigtigt at kigge på hvorfor man er blevet overvægtig. Ofte har man oparbejdet forskellige dårlige vaner og adfærdsmønstre, som man ikke nødvendigvis er opmærksom på. Derfor kan det være en fordel med en coach, så man kan blive opmærksom på disse adfærdsmønstre, så man kan arbejde på at ændre dem.

Arbejd med både krop og sind

En af de ting, der ofte kan være grunden til overvægt, er stress. I disse tider er der ofte fuld fart på, når man skal nå både at være en god medarbejder, en god mor/far, en god kone/mand, en god ven osv. Der er mange personer, man skal være noget for, og der er mange ting, man skal passe. For mange mennesker kan disse forventninger ende med stress eller stresslignende symptomer. Nogle mennesker vil reagere med at overspise, hvilket kan resultere i overvægt.

Hvis du har mistanke om at du er ramt af stress, er det vigtigt at du kommer i gang med at tage hånd om det. Det er ikke nok kun at arbejde med kroppen, du skal også tage hånd om dit sind. Du kan f.eks. kontakte stresscoach og stressrådgiver Stine Lundgaard, der siden 2009 har arbejdet med stressramte danskere. På http://www.stinelundgaard.com kan du læse mere om hvordan Stine Lundgaard arbejder. Hun tilbyder blandt andet individuelle samtaler. Her bruges forskellige værktøjer til at tage hånd om stressen og symptomerne blandt andet øvelser og hendes viden og erfaring på området.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *