Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

spinningcykel

Tips til at vælge den rette spinningcykel

8. september 2017 Projektmotion 0 Comments

Det er billigere at få sin egen spinningcykel, end mange tror. De fås helt ned til et par tusinde kroner, så hvis du synes, at det er svært at finde tid til at komme ned i træningscenteret for at spinne, så overvej i stedet at købe din egen. Husk også at når du ikke længere skal betale kontingent til træningscenteret, så går der ikke mange år, inden du rent faktisk cykler gratis. Hvis du mest er til landevejscykling, så er en spinningcykel et rigtigt godt supplement til vintertræningen. Læs med nedenfor og få et par tips til hvad du skal tænke over, før du køber din første spinningcykel.

spinningcykel

Overvejelser ved køb af en spinningcykel

Når du skal købe din spinningcykel, så skal du vide at som med så meget andet, følges pris og kvalitet også ad. Du kan ikke forvente dig en cykel, som dem de har i fitnesscentrene, for det er meget dyre cykler, som er lavet til hårde belastninger dagen lang. Hvis du ikke er i letvægtsklassen, så skal du sørge for at få en cykel, som er stabil nok til træningen. Det er vigtigt at føle sig tryg under træningen.

Træningen bliver også lidt sjovere, hvis du sørger for at anskaffe dig en cykel, som har en god computer, som viser dig meget om din træningsindsats. Forfald endelig ikke til at tro at du bare kan bruge den gamle motionscykel, som står i kælderen derhjemme. Der er stor forskel på en almindelig motionscykel og en spinningcykel. Blandt andet kan fødderne ikke sidde ordentlig fast på en almindelig motionscykel, og det kan være farligt, når man cykler stående. Pedalerne sidder desuden fast på svinghjulet, hvilket giver dig en bedre stabilitet, og så kan de holde til mere kraft end almindelige pedaler. En almindelig motionscykel er ikke lavet til træning ved samme, høje intensitet, som en spinningcykel er.

Vælg den rigtige webshop

Når du skal købe spinningcyklen, så sørg for at læse grundigt i beskrivelsen af cyklen, så du ved, at den lever op til dine krav og specifikationer. Vælg aldrig en cykel fra en hjemmeside, som ikke har en ordentlig beskrivelse af produktet. Mange webshops vil også tilbyde, at du kan få personlig vejledning gennem telefonen, inden du køber den, hvis du har behov for det.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *