Projektmotion.dk

Et Sundere Danmark

sportspiger

Sidste skoledag – også for dig som sportsudøver

16. februar 2019 Simon 0 Comments

Nu nærmer det sig endelig. Sidste skoledag. Dagen hvor års slid kulminerer i en ordentlig fest for dig og dine klassekammerater. Men hvad skal du finde på at klæde dig ud som? Man gider ikke komme og ligne de andre, men du vil måske heller ikke skille dig for meget ud. Heldigvis findes der et væld af gode ideer og inspiration til dig og dine venner. Du kan læse mere her om gode ideer og sjove pranks, så din sidste skoledag går hen og bliver helt og aldeles legendarisk.

Gå sammen med din bedste ven om kostumet

Sommetider kan det virke uoverskueligt at finde på, hvad du skal møde op i på sidste skoledag. Det kan faktisk føles helt pinligt, tanken om at være den eneste, som er gået all in på sit kostume. Derfor er det måske en super god ide, at du allierer dig med din bedste ven eller veninde inden jeres sidste skoledag. På den måde kan i være to om at komme og være totalt gennemførte på jeres sidste dag i skolen. Samtidig kan i have det sjovt sammen hele dagen og vise alle vennerne, at i er tætte venner, som tør at have det sjovt.

Det svære kostume – hvad med sportsnørd?

Det er altid vildt svært at finde det rigtige kostume til sådan en dag. Man gider ikke at være for meget, men samtidig vil man heller ikke være for lidt og man vil i hvert fald gerne have det sjovt. Hemmeligheden er at være ligeglad med, hvad alle de andre tænker. Det er tit jer som tør at finde på fede kostumer, som får den vildeste og sjoveste fest. En god ide til et kostume kunne for eksempel være træningsnørden. Altså ham eller hende, som vi alle sammen kender fra fitness centeret, med svedbånd, gummisko, lycra og håndklæde. Eller hvad med at komme iført dit almindelige sportstøj, tilført lidt sjov. Uanset, så er det fedeste kostume altid ejet af dem, som tør at skille sig ud fra mængden.

Pranks på din sidste skoledag

Man skal altid passe på med pranks på sidste skoledag. Men lidt skal man have lov. Barberskum på lærernes toilet, vandpistoler og konfettirør er super sjove og relativt harmløse pranks, hvor selv jeres lærer kan være med og med sikkerhed vil synes at det er sjovt. For jeres egen skyld, så er det en god ide at lade være med at overdrive de sjove indslag. Man ved aldrig, hvornår nok er nok og hvornår en underviser eller rektor ikke længere kan se det sjove i jeres pranks. Hold det derfor på et plan, hvor alle kan være med og hvor skolens yngste elever ikke skal løbe grædende fra jeres sidste skoledagsarrangement. Karameller i spandevis og hygge hører til sådan en dag og det er da sjovest at få lov til at blive færdig med skolen uden problemer.

Previous Post

Next Post

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *